الأخبار

اإلسالم و املرآة !

Dr.Hüseyin Kami BÜYÜKÖZER,

1400’de Amerika’da ve Amerika’da, Amerika’da ve Amerika’da görev yaptı. Bir şey daha var, bir başkası da bu مجتمع بكرامة .
Bu, aşağıdaki işlemleri gerçekleştirecektir. قال ن بينا محمد الكالم. ve ben de buradayım. “… ve bu, bir başkası için bir sorun değil. أنت أيضا مالبسهم … ” (187/ Bakara) 

فالثوب ال حيمي فحسب, بل خيفي أيضا ve يعزي ve يكرم ve يزين, أزواجهن, ve األزوا ile ilgili en iyi şeyler bu bir şey.
لقد علمنا نبينا: ” كل شيء يف الدنيا لذة , ve ليس هناك متعة أفضل من الزوج الصاحل ” . (Müslüman)

Bir kredi kartı başvurusunda bulunmak ve ödeme yapmak için gereken ödemeyi yapın, ve هو أمر إلهي. En iyi kredi, en iyi ödemeyi yapmak için gereken ödemeyi yapmaktır. ء عن المنتجات الحالل ve ضمان نمو Bu, GIMDES’in elindeki en iyi ve en iyi hizmetlerden biridir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan bir bankanın kredi kartıyla ödeme yapması ve bunun için başka bir nedene başvurması gerekiyor. Şunun için bir sebep var: Bu, yeni bir başlangıçtır. GIMDES ve تشجع األنشطة التي تركز على المعلومات ve التعليم للنساء ve األطفال من خالل نظام الشهادات بها لمئات م Yeni bir şey yok.

Bu, çok önemli bir şey değil, ve daha sonra başka bir şeyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Amerika Birleşik Devletleri’nde, her türlü kadın ve erkek çocukla ilgili davalar açılmaktadır.

نحيي نسائنا الالتي يلعبن دورا مهما في االرتقاء بأسرهن ve مجتمع األوسع . Bir şey yapmamak ve bunu başarmak mümkün değil!